SEPTEMBER FAVORITES !

October










Καλησπέρα και καλό μήνα!
Σήμερα έχουμε τα αγαπημένα του μήνα Σεπτέμβρη! Πάμε!













λίγα & καλά! Αναλυτικότερα:



-SEPHORA  COLORFUL MATTE "BLUEBERRY MUFFIN No 30 "
Μια longlasting ματ μοβ σκιά ότι πρέπει για την official μετάβαση στο Φθινόπωρο  ! Πολύ ωραία υφή και συνδυάζεται ΤΡΟΜΕΡΑ με την αμέσως επόμενη!














-INGLOT FREE SYSTEM EYESHADOW "PEARL SQUARE No 450 "
Vampy red σκιά με καφέ/μοβ υποτόνους , ότι καλύτερο για ένα red-brown smokey eye look! Εκπληκτική ποιότητα και διάρκεια!
















-PUPA SNOW QUEEN "REARLY ALL OVER HIGHLIGHTER No 001"
Το καλοκαίρι φοράμε πιο gold- warm highlighters αλλά το χειμώνα θέλουμε ένα πιο cool toned highlighter και αυτό της pupa σου λύνει τα χέρια. Είναι σε στίκ μορφή άρα δεν χρειάζεσαι καν πινέλο!




-L'OREAL BROW ARTIST PLUMPER IN MEDIUM
Ένα tinted gel για τα φρύδια δείχνοντάς τα "φυσικά γεμισμένα" . Μπορείτε να τα γεμίσετε και με κάποιο μολύβι/σκιά και με το gel αυτο απλά να σετάρετε και να είστε σίγουρες οτι τα φρύδια σας θα μείνουν στη θέση τους όλη μέρα!





-H&M COVER UP CONCEALER IN CHESTNUT
Πολλές απο σας θα θεωρείτε τα καλλυντικά του h&m μη αξιόπιστα ή λιγότερο καλά αλλά αυτό το concealer (που επίτηδες το πήρα σε σκούρα απόχρωση) το χρησιμοποιώ για cream contour (κοψίματα) και το λατρεύω! Αξίζει η δοκιμή!





MAYBELLINE FIT ME CONCEALER No 15
Απο τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ drugstore concealer με διαφορά! Κρεμώδης υφή, απλώνετε τέλεια και η κάλυψη του είναι μέτρια προς καλή, φωτίζοντας έντονα το βλέμμα ! 







Αυτά είναι τα καλλυντικά που ξεχώρισα τον μήνα που μας πέρασε ! Περιμένω στα σχόλια εάν έχετε δοκιμάσει και σεις κάποιο απο αυτά και ποιά είναι η γνώμη σας !
Μέχρι το επόμενο post 
xoxo 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ERRE DUE - HYDRA ADVANCE 💧

c l i e n t m a k e u p - the makeover 💕 warm & sultry

THE EXOTIC ISSUE🌴🐚💄